5 Συμβουλές για αγορές μεταχειρισμένων ειδών οικιακής χρήσης

0
5 Συμβουλές για αγορές μεταχειρισμένων ειδών οικιακής χρήσης

Αυτή η ανάρτηση ενημερώθηκε πιο πρόσφατα στις 8 Σεπτεμβρίου 2020

Η αγορά μεταχειρισμένων ειδών οικιακής χρήσης διαφέρει πολύ από την αγορά νέων. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε μεταχειρισμένα είδη οικιακής χρήσης. Μπορείτε να βρείτε μια σειρά από μεταχειρισμένα αντικείμενα προς πώληση στο Διαδίκτυο και σε πωλήσεις γκαράζ στην περιοχή σας. Να είστε πάντα προσεκτικοί όταν αγοράζετε μεταχειρισμένα αντικείμενα. Όσο πιο ενημερωμένοι είστε, τόσο περισσότερο μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στη διαδικασία.

Παρακαλώ διαβάστε: Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν προορίζονται για τη θεραπεία, τη διάγνωση ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Σας ενθαρρύνουμε να λαμβάνετε τις δικές σας αποφάσεις υγειονομικής περίθαλψης σε συνεργασία με έναν εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας.

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, αυτό σημαίνει ότι χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς, κάνουμε προμήθεια από τις πωλήσεις. Διαβάστε τη Δήλωση Αποκάλυψης

Μπορείτε να βρείτε τα κρυμμένα πετράδια για το σπίτι σας όταν αποκτήσετε γνώση σχετικά με το πώς να ψωνίζετε μεταχειρισμένα είδη οικιακής χρήσης.

Ακολουθούν 5 συμβουλές που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε μεταχειρισμένα είδη οικιακής χρήσης.

1. Κάντε μια λίστα

Το πρώτο βήμα είναι να έχετε μια λίστα με τα αντικείμενα που χρειάζεστε πραγματικά για το σπίτι σας. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα πέσεις πάνω σε μια μεγάλη πώληση γκαράζ στην περιοχή.

Το να είστε προετοιμασμένοι θα σας επιτρέψει να αγοράσετε μόνο τα απαιτούμενα αντικείμενα και όχι απλώς να σπαταλήσετε τα χρήματά σας σε ανεπιθύμητα αντικείμενα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι παρασύρονται όταν ψωνίζουν μεταχειρισμένα είδη σπιτιού, καθώς είναι φθηνότερα από τα καινούργια είδη.

Γνωρίζοντας τι θέλετε, θα σας επιτρέψει να πάρετε μια σοφή απόφαση αυτή τη στιγμή χωρίς να επιστρέψετε σπίτι με ένα σωρό πράγματα που δεν χρειάζεστε.

ΣΧΕΤΙΚΑ: 50 λιτές ιδέες για δώρα

ΣΧΕΤΙΚΟ: Μηδενική σπατάλη στο μπάνιο

2. Να είστε επιλεκτικοί

Μην αγοράζετε ένα αντικείμενο μόνο και μόνο επειδή είναι φθηνό. Εάν δεν χρειάζεστε το αντικείμενο, μην το αγοράσετε. Το να είσαι φθηνός δεν είναι δικαιολογία για να αγοράσεις αντικείμενα που δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού αγοράζουν τέτοια αντικείμενα και τα αποθηκεύουν και δεν τα χρησιμοποιούν ποτέ στη ζωή τους. Εάν αγοράζετε μεταχειρισμένα αντικείμενα για να σώσετε το περιβάλλον, έχετε ήδη χάσει τον σκοπό της αγοράς του αντικειμένου.

Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε μεταχειρισμένα προϊόντα για να εξοικονομήσετε χρήματα, ξοδεύετε περισσότερα όταν αγοράζετε αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε πραγματικά.

Μείνετε με τα αντικείμενα που πραγματικά χρειάζεστε και θα εξοικονομήσετε χρήματα και θα κάνετε το δικό σας μέρος για το περιβάλλον.

3. Κράτα τη Φαντασία σου

Το να κοιτάτε πέρα ​​από την επιφάνεια είναι σημαντικό όταν αγοράζετε μεταχειρισμένα είδη οικιακής χρήσης. Χρησιμοποιήστε λίγη φαντασία όταν αγοράζετε μεταχειρισμένα αντικείμενα, όπως ακριβώς όταν αγοράζετε ένα μεταχειρισμένο σπίτι.

Είναι σημαντικό να κοιτάξετε πέρα ​​από την επιφάνεια και να ελέγξετε την πραγματική κατάσταση του προϊόντος πριν αγοράσετε. Βεβαιωθείτε ότι δεν γεμίζετε το σπίτι σας με ανεπιθύμητα αντικείμενα μόνο και μόνο επειδή μπορείτε να τα αγοράσετε φθηνά.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ιδέες κουζίνας μηδενικών απορριμμάτων

4. Να είστε ενήμεροι για μαλακά αντικείμενα

Όταν αγοράζετε μεταχειρισμένα είδη οικιακής χρήσης, αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε. Αλλά μπορεί να μην συμβαίνει όταν επενδύετε σε επικαλυμμένα αντικείμενα όπως μαξιλάρια, καναπέδες, στρώματα και καρέκλες.

Αυτά τα αντικείμενα μπορεί να περιέχουν τρίχες ζώων, κοριούς, τρίχωμα κατοικίδιων και μυρωδιές τσιγάρου. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν αγοράζετε ένα αντικείμενο που δεν μπορείτε να ελέγξετε σωστά.

Αν δεν μπορείτε να ρίξετε την ταπετσαρία στο πλυντήριο, θα πρέπει να σκεφτείτε δύο φορές πριν αγοράσετε επικαλυμμένα έπιπλα οικιακής χρήσης. Θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα μακροπρόθεσμα.

5. Ψωνίστε σε αξιόπιστο μέρος

Είτε κάνετε αγορές μέσω Διαδικτύου είτε αυτοπροσώπως όταν αγοράζετε μεταχειρισμένα είδη οικιακής χρήσης, να γνωρίζετε από πού αγοράζετε και από ποιον αγοράζετε.

Η φήμη και το ιστορικό του πωλητή είναι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την αγορά τέτοιων αντικειμένων.

Υπάρχουν εκατοντάδες μέρη όπου μπορείτε να αγοράσετε μεταχειρισμένα αντικείμενα, αλλά όλα αυτά τα μέρη δεν είναι τα καλύτερα για να λάβετε την αξία των χρημάτων σας. Κάντε τη δέουσα επιμέλειά σας πριν επενδύσετε τα χρήματα που κερδίσατε με κόπο σε μεταχειρισμένα αντικείμενα.

Ακολουθούν μερικές λιτές συμβουλές για εξοικονόμηση χρημάτων σε είδη οικιακής χρήσης αγοράζοντας μεταχειρισμένα είδη.  Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αγοράσετε νέα πράγματα και να ανακυκλώσετε παλιά αντικείμενα και να τους δώσετε νέα ζωή!  #piwakawakavalley

Γιατί θα θέλατε να αγοράσετε μεταχειρισμένο;

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού προτιμούν να αγοράζουν μεταχειρισμένα είδη σπιτιού επειδή είναι φθηνότερα από τα καινούργια είδη. Υπάρχουν όμως πολλά οφέλη από την επένδυση σε μεταχειρισμένα είδη.

Τα μεταχειρισμένα προϊόντα είναι φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς δεν προκαλούν ρύπανση. Η παραγωγή νέων υλικών αντλεί πολλή ρύπανση στο περιβάλλον. Οι εκπομπές άνθρακα, τα φυτοφάρμακα και τα τοξικά απόβλητα είναι μερικά παραδείγματα.

Ένα νέο αυτοκίνητο είναι υπεύθυνο για σχεδόν 30.000 λίβρες διοξειδίου του άνθρακα που εκπέμπεται στο περιβάλλον. Η αγορά μεταχειρισμένων θα σας βοηθήσει να κάνετε το δικό σας μέρος για το περιβάλλον.

Επίσης, τα μεταχειρισμένα προϊόντα δεν έχουν συσκευασία όπως καινούργια. Για τη δημιουργία όλης αυτής της συσκευασίας χρησιμοποιούνται ενέργεια και πόροι.

Τα περισσότερα από τα υλικά συσκευασίας δεν είναι ανακυκλώσιμα, επομένως μπορείτε να το παραλείψετε αγοράζοντας μεταχειρισμένο.

Η αγορά μεταχειρισμένων ειδών οικιακής χρήσης διαφέρει από την αγορά ολοκαίνουργιων, δεν υπάρχουν οι ίδιες εγγυήσεις, αλλά συχνά μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα καλύτερης ποιότητας με σημαντικά λιγότερα χρήματα.

Πάρτε για παράδειγμα τη μαντεμένια τηγάνι μας. Ένα ολοκαίνουργιο, καλής ποιότητας τηγάνι θα μου επέστρεφε 100-150 $, αλλά βρήκα ένα στο κατάστημα χωματερών για 10 $. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν ένα πολύ καλό καθάρισμα και ανανεωμένο.

Τα ντουλάπια της κουζίνας μας είναι επίσης όλα μεταχειρισμένα. Πήραμε όλη την παρτίδα για λιγότερο από $50, ένα νέο σετ θα μας κόστιζε $5000! Δεν με πείραζε να αφιερώσω λίγο χρόνο στο τρίψιμο και το ξαναβάψιμο τους για να εξοικονομήσω τέτοιου είδους μετρητά!

Η αγορά από δεύτερο χέρι δεν χρειάζεται να είναι σπατάλη χρημάτων, σκεφτείτε προσεκτικά και ξοδέψτε με σύνεση.

5 μυστικά για έναν κήπο με λαχανικά υψηλής απόδοσης 1

Schreibe einen Kommentar