10 najboljih međunarodnih stranica za upoznavanje na kojima ćete pronaći svoju srodnu dušu

5
10 najboljih međunarodnih stranica za upoznavanje na kojima ćete pronaći svoju srodnu dušu

Ciljevi upoznavanja sa strancima na specijaliziranim uslugama su različiti za svakoga. Stranice za upoznavanje posebno su prikladne za sramežljive, plašljive i neodlučne osobe jer im je puno lakše započeti dijalog kroz dopisivanje. Ispod je popis najboljih međunarodnih stranica za upoznavanje.

1. Brides4love.com

Korisnici međunarodno mjesto za upoznavanje može pronaći srodnu dušu, seksualne partnere ili zanimljivu komunikaciju s drugim sudionicima stranice. Resurs je internacionalan i potiče žene na plodna poznanstva sa strancima. Funkcionalnost portala je djelomično plaćena. Prema recenzijama korisnika, trošak dodatnog paketa usluga sasvim je prihvatljiv.

2. Hitwe

Stranica za upoznavanje Hitwe nudi jedno od najboljih rješenja za plaćeni sadržaj — samo jednu uslugu po vrlo pristupačnoj cijeni. Stranica nije lišena elegancije u pogledu dizajna i funkcionalnosti, čak ni uz manje probleme s organizacijom korisničkog prostora.

10 najboljih međunarodnih stranica za upoznavanje na kojima ćete pronaći svoju srodnu dušu

3. eDraga

Skupi njemački usluga za upoznavanje s korisnicima iz cijelog svijeta. Visokokvalitetna moderacija i opsežan psihološki test. Kontingent stranice predstavlja ozbiljne ljude koji traže dugotrajnu vezu. Savršeno za pronalaženje srodnih duša, ali ne i za one koji se samo žele zabaviti.

4. CooMeet

Stranica za video chat za stvarnu komunikaciju između ljudi iz različitih dijelova svijeta. Usluge za muškarce se plaćaju, a djevojke imaju priliku koristiti platformu besplatno. Za komunikaciju je potrebna web kamera. Postoji mogućnost dopisivanja sa strancima uz prijevod instant poruka.

5. Kismija

Riječ je o međunarodnoj stranica za upoznavanje za ljude koji traže prave veze. Za korištenje potpune funkcionalnosti potreban vam je Premium račun. Osobni podaci su zatvoreni od neregistriranih korisnika. Platforma ima i mobilnu verziju.

6. Fdating

To je jedan od takvih stranice koji nam obećavaju da ćemo svoju sreću graditi u tuđini. Platforma je apsolutno besplatna, što je povoljno razlikuje od kolega na tržištu. I niti jedna djevojka neće ostati bez pažnje na ovoj stranici. Muškarci će moći odabrati partnericu s bilo kojeg dijela Zemlje.

7. Loveplanet

Gotovo je pionir u upoznavanje industrija. Od 2005. vjerno služi ljudima, ujedinjujući polovice rasute po svijetu.

10 najboljih međunarodnih stranica za upoznavanje na kojima ćete pronaći svoju srodnu dušu

8. Lovemage

To je platforma za upoznavanje gdje će svatko pronaći poznanstva prema svojim interesima, bilo da se radi samo o flertu, romantici ili osnivanju obitelji. Lovemage.ru je započeo s radom 2003. godine, a ovo je dovoljno vremena da se utvrdi pouzdanost stranice, njezina profesionalna podobnost i usklađenost s deklariranim karakteristikama. Usluga je besplatna.

9. Meets.com

Mlada je mjesto stvorena 2018. Registracija na resursu dostupna je na poziv članova stranice ili tijekom promotivnih razdoblja. Stranica je besplatna za djevojke, ali je za muškarce potrebna plaćena pretplata. Kupnja premium računa omogućuje im razgovor s djevojkama bez ograničenja. Za žene, da bi njihov profil bio vidljiv na prvim stranicama rezultata pretraživanja, moraju potvrditi svoj profil. Da biste to učinili, trebate poslati svoju pravu fotografiju s komadom papira na kojem je napisan kod za potvrdu profila.

10. Rusdate.net

Njegova pouzdanost je prošla test vremena s obzirom na početak djelovanja 2003. godine stranica za upoznavanje je pouzdan u smislu sigurnosti osobnih podataka i osobne korespondencije s drugim korisnicima. Stranica je besplatna, postoje opcije plaćene pretplate, ali one nisu uključene u obvezne uvjete.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar