Προστατέψτε το σπίτι σας από τα κουνούπια | Λίπανση, έλεγχος ζιζανίων, περιποίηση χλοοτάπητα και γκαζόν Austin

1
Προστατέψτε το σπίτι σας από τα κουνούπια |  Λίπανση, έλεγχος ζιζανίων, περιποίηση χλοοτάπητα και γκαζόν Austin

Τα κουνούπια δεν είναι μόνο ενοχλητικά, αλλά είναι και επικίνδυνα! Εδώ στο κεντρικό Τέξας, συναντάμε κυρίως το κουνούπι Aedes. Αυτά τα ερεθιστικά έντομα μεταφέρουν και εξαπλώνουν αρκετά ιούς συμπεριλαμβανομένου του Zika, του δάγγειου πυρετού και της chikungunya. Τα κουνούπια μπορούν επίσης να θέσουν τον σκύλο σας σε κίνδυνο καρδιοσκουλήκια. Η προστασία του σπιτιού σας από τα κουνούπια είναι πολύ σημαντική για την υγεία της οικογένειάς σας, των κατοικίδιων ζώων και των επικονιαστών!

Επειδή νοιαζόμαστε για το περιβάλλον μας, επιλέξαμε την παγίδα In2Care® ως δική μας η νούμερο ένα μορφή καταπολέμησης των κουνουπιών. Με την καινοτόμο χρήση της αυτόματης διάδοσης, το κουνούπι εξαπλώνει τα ενεργά συστατικά στα σημεία αναπαραγωγής του, ελέγχοντας αποτελεσματικά τον εαυτό του.

Αυτοί οι κάδοι θα κάθονται σε κρυφά μέρη γύρω από το γκαζόν σας και θα παρασύρουν τα κουνούπια μέσα.

  • Χωρίς ψεκασμούς
  • Χωρίς σκληρές μυρωδιές
  • Δεν στοχεύει κατοικίδια, παιδιά ή ωφέλιμα έντομα όπως μέλισσες ή πεταλούδες

Όταν είναι απολύτως απαραίτητο και το θέλει ένας πελάτης, παρέχουμε επίσης στοχευμένες θεραπείες ψεκασμού κουνουπιών.

  • Δεν ψεκάζουμε περιοχές όταν υπάρχει μέλισσα ή άλλος επικονιαστής
  • Ψεκάζουμε φυτά στο κάτω μέρος για να στοχεύσουμε τα μέρη που ζουν τα κουνούπια

Εδώ είναι το Δελτίο δεδομένων ασφάλειας υλικού εάν επιθυμείτε να δείτε το make-up των θεραπειών που παρέχουμε.

Πριν συζητήσουμε τις τοποθεσίες αναπαραγωγής, είναι χρήσιμο να κατανοήσουμε τον κύκλο ζωής των κουνουπιών. Υπάρχουν τέσσερα στάδια στον κύκλο ζωής των κουνουπιών και όλη η διάρκεια ζωής ολοκληρώνεται σε 8-10 ημέρες!

Στάδιο 1: Τα αυγά των κουνουπιών γεννιούνται σε υγρό περιβάλλον, συνήθως σε στάσιμα νερά σε ομάδες ή μεμονωμένα. Ωστόσο, τα αυγά των κουνουπιών μπορούν να αφήσουν αδρανή σε ξηρά περιβάλλοντα για μήνες.

Στάδιο 2: Τα αυγά των κουνουπιών εκκολάπτονται σε προνύμφες που τρέφονται με οργανική ύλη στον υδάτινο βιότοπο.

Στάδιο 3: Οι προνύμφες των κουνουπιών μεταμορφώνονται σε νύμφες και δεν τρώνε. Κάθονται κυρίως στην επιφάνεια του νερού και σπάνια κινούνται.

Στάδιο 4: Το κουνούπι είναι ενήλικο, ζει στη στεριά και έχει φτερά. Τα αρσενικά κουνούπια τρέφονται μόνο με υγρούς υδατάνθρακες όπως νέκταρ φυτών και χυμούς. Τα θηλυκά κουνούπια τσιμπούν τον άνθρωπο και συλλέγουν αίμα για να παράγουν αυγάαλλά περιστασιακά θα τρέφεται και με υγρούς υδατάνθρακες.

Δεδομένου ότι οι προνύμφες τρέφονται με βακτήρια και άλλους μικροοργανισμούς στο στάσιμο νερό, ένα κρίσιμο βήμα για τον έλεγχο των κουνουπιών είναι εξάλειψη όλων των τόπων αναπαραγωγής. Μπορείτε να αφαιρέσετε αυτά τα σημεία στην αυλή σας αναζητώντας τυχόν ακίνητα σώματα νερού, απορρίπτοντας το νερό και φροντίζοντας να εξαλείψετε την πιθανότητα αυτές οι τοποθεσίες να πιάσουν περισσότερο νερό. Αυτό μπορεί να απαιτεί να αφαιρέσετε τα εμπόδια από την αυλή σας ή να γεμίσετε την περιοχή με άμμο ή άλλο εμπόδιο.

Schreibe einen Kommentar